Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
  [1] 2 3 4 5 Pagina urmatoare
ColinDAR cu Paula Seling
ColinDAR
25.11.2016
ColinDar cu Paula Seling – Evenimentul caritabil care deschide sezonul colindelor în Craiova. Pe 5 decembrie, la Teatrul National din Craiova, va asteptam sa traim impreuna emotia colindelor de Craciun si bucuria faptelor bune, alaturi de Paula Seling si Corul mimico-gestual ANGHELOS, Niculina Stoican, Ansamblul "Bordeiasul" din Baia de Arama, Jud. Mehedinti si Corul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Craiova.
Detalii
ColinDAR cu Paula Seling
ColinDAR
25.11.2014
Asociatia Vasiliada organizeaza cea de-a VIII-a editie a Concertului Caritabil de Colinde ”ColinDAR cu Paula Seling”. Evenimentul va avea loc in data de 5 decembrie a.c., la Teatrul National din Craiova, incepand cu ora 19.00.
Detalii
Mentorat in fapte bune
Rezultatele proiectului au fost prezentate joi, 27 februarie.
28.02.2014
Proiectul „Mentorat in fapte bune”, implementat de Asociatia Fapte Bune pentru Comunitate in parteneriat cu Asociatia Vasiliada, a ajuns la final.
Detalii
Povestea unei invingatoare
Luminita Dracea croseteaza mileuri de la varsta de 10 ani.
23.11.2013
Pentru Luminita, viata nu impune limite. Diagnosticata cu o afectiune care ii scade mobilitatea degetelor, beneficiara Centrului "Sfanta Ecaterina" a reusit performanta de a croseta zeci de mileuri cu modele speciale. Asociatia Vasiliada a sprijinit-o mereu sa-si dezvolte abilitatile.
Detalii
Actiune de promovare
Asociatia Vasiliada si magazinul bauMax Craiova a organizat pentru beneficiarii Centrului
17.10.2013
Asociatia Vasiliada si magazinul bauMax Craiova au organizat in aceasta saptamana o actiune de promovare a persoanelor cu dizabilitati.
Detalii
Pelerinaj in Gorj
Beneficiarii Centrului
10.10.2013
Beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati „Sfanta Ecaterina” din Craiova au vizitat in aceasta perioada mai multe manastiri din judetul Gorj, in cadrul unui pelerinaj asigurat de Parohia Mantuleasa.
Detalii
Sustinere pentru performanta
Lidia Berceanu a castigat numeroase premii la concursuri de dans si pantomima.
18.09.2013
La 27 de ani, Lidia Berceanu a castigat numeroase premii la concursurile de dans, desi s-a nascut cu deficienta de auz. Asociatia Vasiliada a sustinut-o in tot acest timp, incurajand-o sa se implice in activitati care ii dezvolta talentul artistic.
Detalii
Carnavalul Toamnei
Beneficiarii Centrului
12.09.2013
Centrul de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati „Sfanta Ecaterina” a organizat in aceasta saptamana, pentru beneficiari, „Carnavalul Toamnei”.
Detalii
Pregatiri pentru carnaval
Beneficiarii Centrului
06.09.2013
Beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati "Sfanta Ecaterina" se pregatesc pentru "Carnavalul Toamnei", confectionand masti, coifuri si ornamente specifice evenimentului.
Detalii
Atelier de pictura pe sticla
Beneficiarii Centrului
26.07.2013
Beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati "Sfanta Ecaterina" au participat in aceasta saptamana la un atelier de pictura pe sicla.
Detalii
  [1] 2 3 4 5 Pagina urmatoare
Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail