Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Cu povesti si jucarii, bucurati si alti copii!
sala de joaca

Asociatia Vasiliada, organizatie aflata sub patronajul Mitropoliei Olteniei,  va derula pana la sfarsitul lunii noiembrie a.c. Campania "Cu povesti si jucarii, bucurati si alti copii".

Campania se desfasoara in mai multe scoli si gradinite din Craiova si are in vedere colectarea de carti de povesti si jucarii, care vor fi directionate catre Sala de joaca "Aripi de lumina" a Asociatiei Vasiliada amenajata in cadrul Sectiei de Oncopediatrie a Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Majoritatea copiilor internati in cadrul acestei Sectii urmeaza perioade lungi de spitalizare, motiv pentru care se impune asigurarea unui program de socializare si petrecere a timpului liber, astfel incat acestia sa poata depasi mai usor situatia prin care trec.

Pe langa crearea unor alternative de petrecere a timpului liber pentru copii internati aici, echipa campaniei isi propune sa contribuie la dezvoltarea unor valori morale ale copiilor prescolari si scolari, precum: generozitate, dragoste fata de semeni, bunatate, solidaritate si dorinta de a darui.

Persoanele care doresc sa se implice in aceasta campanie pot contacta echipa Centrului "Aripi de lumina" la tel. 0251. 523. 553; persoana de contact: As. Soc. Elena Stanulica - coordonator centru.

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail