Ajuta un batran sa zambeasca!
afis campanie

Campania “Ajuta un batran sa zambeasca” initiata in aceasta perioada de Asociatia Vasiliada isi propune sa implice comunitatea in sprijinirea persoanelor varstnice aflate in nevoie, din orasul Craiova.

Astfel, 2500 de persoane vor primi prin posta in aceste zile un mesaj ce contine povestea unui batran care are nevoie de ajutor; doar una dintre povestile triste ale batranilor din Craiova, ce pot fi rezumate în doar cateva cuvinte: singuratate, izolare, griji materiale:

“…de 17 ani, pentru mine Pastele inseamna asteptare... in fiecare zi de Paste astept  si ma tem ca nu cumva anul acesta sa nu uite de mine si sa nu imi aduca sa gust painea sfintita de parintele nostru.

O viata intreaga am fost alături de copiii lumii... pe-al meu l-am pierdut inainte de vreme  si odata cu el am inceput sa pierd totul: veselia pe care le-o impartaseam copiilor la scoala in fiecare zi, apoi sotul, sanatatea... si posibilitatea de a privi pomii...imi placeau tare mult. Vezi?!... Asa e viata... acum privesc icoana, tavanul, peretii si astept...sa se deschida usa...”

Persoanele care doresc sa se alature acestei campanii, o pot face prin donarea unei sume de bani fie prin virament bancar (de la orice agentie bancară), in contul Asociatiei Vasiliada, folosind următoarele date: Asociatia Vasiliada, cont  IBAN -  RO75 RNCB 0140 0184 5698 0001, deschis la B.C.R sucursala Jiul, pentru Campania “Ajută un bătrân să zâmbească”;

sau direct la sediul Asociatiei Vasiliada, în Craiova, str. Fratii Buzesti, nr. 20.

Sub sloganul “Impreuna putem aprinde luminile stinse din sufletele triste” Asociatia Vasiliada isi propune sa dezvolte Programul de sprijinire a batranilor, prin oferirea de hrană la domiciliul bătrânilor din orasul nostru, abandonati în propriile locuinte.

DETALII  LA:

Dl. Sorin Boboc – Director Programe