Intr-o lume cu povesti
Beneficiarii in sala de spectacol

Sambata, 16 februarie a.c.,15 beneficiari ai Asezamantului de Recuperare "Sf. Dimitrie cel Nou" - Filiasi au avut bucuria de a participa la un spectacol sustinut de Teatrul de Papusi din Craiova.

Participarea la spectacolul de teatru a fost o surpriza pregatita de Asociatia Vasiliada - Filiala Filiasi pentru o parte din beneficiarii Asezamantului de Recuperare "Sf. Dimitrie cel Nou" - Filiasi, care au avut bucuria de a intra intr-o lume de poveste, creata de actorii Teatrului de Papusi din Craiova.

Parintele Adrian Carciumaru - Director Executiv al Asociatiei Vasiliada - Filiala Filiasi, spune ca "scopul acestei actiuni a fost acela de a asigura un contact constant al beneficiarilor cu diferite activitati sociale, in vederea unei cat mai bune adaptari a acestora la mediul social extern".

Asezamantul de Recuperare "Sf. Dimitrie cel Nou" - Filiasi ofera servicii socio-medicale de baza si de specialitate, in regim rezitential pentru 25 de persoane cu dizabilitati.