Responsabilitate sociala
Reprezentantii SC Cummins Romania SA

Compania Cummins Generator Technologies Romania S.A. si angajatii acesteia s-au implicat in ultimii 4 ani, in mod constant, in sustinerea programelor sociale derulate de Asociatia Vasiliada.

Ultima initiativa a acestora a fost organizarea unei colecte interne, in urma careia a fost obtinuta suma de 1500 lei, bani care au fost donati Asociatiei Vasiliada pentru a achizitiona aparatura medicala si de recuperare, pentru persoanele cu dizabilitati din Asezamantul de Recuperare "Sf. Dimitrie cel Nou", din Filiasi.

Aceasta initiativa scoate in evidenta cultura filantropica pe care compania o promoveaza in randul angajatilor sai, prin implicarea acestora in diferite actiuni de responsabilitate sociala.

Incepand de anul trecut, Asociatia Vasiliada si-a propus sa promoveze conceptul de responsabilitate sociala in mediul economic din regiunea Olteniei, prin atragerea unor companii in diverse parteneriate sociale.