Comunicare Nonviolenta
Curs: Comunicare Nonviolenta

Sambata 1 martie a.c la sediul Centrului pentru copii "Aripi de Lumina" Craiova,  a avut loc al treilea training, "Comunicare nonviolenta",  din cadrul proiectului "Instruire si sprijin pentru dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor si tinerilor", implementat de catre Asociatia Vasiliada in parteneriat cu Centrul de Formare si Consiliere "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril".

Comunicarea Nonviolenta este o modalitate de utilizare a limbajului care faciliteaza schimbul de informatii si rezolvarea pasnica a neintelegerilor.

In cadrul trainingului, participantii au invatat cum sa rezolve conflictele in mod pasnic indiferent de natura lor, cum sa aiba relatii de compasiune si cooperare, dar si sa elimine tiparele de gandire care conduc la certuri, furie si deperesie.

Proiectul este finantat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), cu sprijinul Ministerului Afacerilor din Olanda prin Programul Matra.