Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
"Ajuta un batran sa zambeasca!"
Afisul Campaniei

Scopul campaniei este acela de a atrage voluntari pentru a veni in sprijinul persoanelor varstnice, prin activitati de socializare.

 

Campania se adreseaza tuturor cetatenilor din Craiova, care doresc sa ofere o parte din timpul lor liber, pentru a alunga tristetea si singuratatea batranilor abandonati de familie.

 

Initierea campaniei vine ca un raspuns la principalele nevoi pe care le au persoanele varstnice, mai exact nevoia de recunoastere sociala si nevoia de a comunica.

 

Asociatia Vasiliada considera ca implinirea acestor nevoi de baza, creeaza premisele unor atitudini care asigura valorizarea batranetii, respectarea demnitatii umane si prevenirea oricaror tendinte de discriminare sau marginalizare a persoanelor de varsta a III-a.

 

Campania “Ajuta un batran sa zambeasca!” isi propune sa aduca in atentia membrilor comunitatii problematica persoanelor varstnice abandonate de familie, dar si sa promoveze sentimentul de responsabilitate sociala, prin chemarea cetatenilor la actiuni de voluntariat.

 

Mesajul campaniei va fi promovat prin intermediul unor panouri publicitare de tip city-light (situate la intersectia strazilor Romul cu Calea Bucuresti si Fratii Golesti cu Calea Bucuresti), precum si prin difuzarea unui spot radio.

 

Persoanele care doresc sa se alature acestei campanii pot afla mai multe informatii la telefon 0251. 533.019 (L-V, 8.00 – 16.00).

           

“Ajuta un batran sa zambeasca!” este o campanie sustinuta de CENTRAS si News Outdoor, prin Programul “Vitrina Societatii Civile”.

 

Partener media al campaniei – Radio Logos.

 

 

 

Persoană de contact:

Pr. Adrian Stănulică – Coordonator Relaţii Publice

Tel: 0251. 521 040

Mobil: 0723 98 65 67

E-mail: adrian.stanulica@AsociatiaVasiliada.ro

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail