Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Alaturi de copiii seropozitivi
Alaturi de copiii seropozitivi

Copiii si tinerii infectati cu HIV, din judetele Dolj, Gorj si Olt, beneficiaza de sprijin material si consiliere din partea Asociatiei Vasiliada, prin intermediul proiectului "Subventie Legea 34/1998".

Scopul proiectului este acela de a imbunatati calitatea vietii copiilor si tinerilor seropozitivi, prin asigurarea unui supliment nutritional.

De la inceputul acestui an si pana in prezent, 45 de copii si tineri infectati cu HIV, care provin din familii nevoiase, au beneficiat de pachte cu alimente in valoare de 140 lei/beneficiar.

De asemenea, o echipa de specialisti ai Asociatiei Vasiliada, formata din asistent social si psiholog, se deplaseaza periodic in cele trei judete pentru a oferi consiliere psihologica si sociala copiilor si tinerilor  seropozitivi, precum si familiilor acestora.

Proiectul este parte componenta a Programului "Anti SIDA" al Asociatiei Vasiliada si este finantat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, prin Directia de Munca  si Protectie Sociala Dolj.

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail