Spectacol pentru copii
Copiii Centrului "Sf. Vasile", Tg Jiu

Spectacolului pentru copii Lumea clovnului Momo”, organizat de catre Asociatia Vasiliada Filiala Targu-Jiu, in perioada 29 mai - 5 iunie, s-a bucurat de un real succes.

Spectacolul de distractie, joc si voie buna a bucurat un numar de aproximativ 650 de copii scolari si prescolari, din Targu Jiu si Bumbesti-Jiu.

Programul a fost variat, fiind conceput special pentru a contribui atat la bucuria si buna dispozitie, cat si la educatia celor mici. Acesta a fost bazat pe trucuri diverse, incluzand cantece, jocuri instructiv-educative, lectii de numarat, cultura, igiena, buna-crestere, etc.

In afara de efectul distractiv, declara Pr. Ciprian Sirbu, coordonatorul Centrului de Copii „Sf. Vasile cel Mare”, pe care spectacolul l-a avut in randul celor mici, prin aceasta activitate s-a dorit si obținerea de rezultate educative și incitarea interesului copiilor pentru lucruri noi.

„Fondurile stranse in urma acestui spectacol sunt destinate Centrului de zi „Sfantul Vasile cel Mare” al Asociatiei Vasiliada, Filiala Targu-Jiu, acesta avand un număr de 50 de beneficiari, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. Datorita succesului obtinut, atat in randul celor mici, cat si in randul educatorilor si profesorilor, avem solicitari pentru a organiza o noua serie de spectacole, imediat dupa reluarea activitatii educative, in luna septembrie”, a declarat pr. Ciprian Sirbu.