Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
De la copil, la copil
Centrul Sf. Stelian Lipovu
 Saptamana aceasta a fost prilej de mare bucurie pentru copiii beneficiari ai Centrului “Sf. Stelian”, din Lipovu. Fiecare prichindel a castigat cate o jucarie frumoasa, numai buna pentru vacanta care se apropie cu pasi repezi.
 
Inca de la inceputul saptamanii, specialistii Centrului “Sf. Stelian” au hotarat sa organizeze o zi speciala pentru copiii care vin zilnic la asezamant. Cum abia primisera in dar, de la Gradinita nr. 23, din Craiova, zeci de jucarii minunate, personalul a gasit fericita idee de a le face micutilor o surpriza.
 
Asadar, joi, 7 iunie, in curtea Centrului “Sf. Stelian”, din Lipovu, s-a organizat o tombola de zile mari. Fiecare jucarie a fost numerotata, iar biletele cu numerele respective au fost amestecate intr-o palarie. Nerabdatori sa-si incerce norocul, copiii s-au adunat ciorchine langa biletele nazdravane, alegand, pe nevazute, cate unul.
 
Exclamatiile de bucurie nu au intarziat sa apara! Dar nici rasetele amuzate, atunci cand o papusa, o masina de spalat si o tigaie de plastic si-au gasit drept destinatari 3 baietei. Secondati de personalul centrului, fetele si baietii au schimbat insa intre ei jucariile castigate si toata lumea a fost multumita.
 
“Aceasta activitate a fost una de socializare si a avut ca scop acceptarea diversitatii si manifestarea simpatiei fata de cei din jur”, a declarat Camelia Pana, coordonatoarea centrului “Sf. Stelian”. “Nu in ultimul rand, copiii nostri le multumesc prietenilor lor de la Gradinita nr. 23, pentru darurile facute si le ureaza o vara frumoasa, plina de bucurii!”
Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail