Job-Club pentru someri
Job Club
Aproximativ 100 de persoane fara loc de munca au vizitat marti, 26 iunie 2012, la Hotelul Lido, din Craiova, Job-Clubul organizat de Asociatia Vasiliada, in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Regiunea Olteniei.
Desfasurat in cadrul proiectului “Servicii Integrate pentru Ocupare”, evenimentul a reunit 36 de firme reprezentand angajatori din mai multe domenii - bancar, al asigurarilor sociale, al confectiilor si hotelariei. In cadrul workshop-ului, acestia au prezentat o oferta de aproape 100 de locuri de munca, care s-au adresat atat persoanelor cu studii superioare, care nu au un loc de munca, dar si celor fara studii superioare, persoanelor care nu mai primesc indemnizatia de somaj etc.

Acest eveniment a avut rolul de a crea cadrul de dialog deschis intre angajatori si persoanele care doresc sa isi gaseasca un loc de munca. Potentialii angajatori prezenti si-au facut publica oferta de locuri de muncă disponibile. Acestia s-au intalnit cu cel putin o suta de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, cu totii beneficiari ai Asociatiei Vasiliada”, a precizat Pr. Adrian Stanulica, Presedintele Asociatiei Vasiliada.

Acesta a adăugat că Job-Clubul care a avut loc la Craiova a urmarit integrarea pe piata muncii a persoanelor care au avut dificultati in acest sens.

In prima parte a evenimentului, beneficiarii au avut posibilitatea sa cunoasca oferta de locuri de munca disponibile, prezentate de catre potentialii angajatori, iar in cea de-a doua parte au avut posibilitatea de a discuta deschis despre posibilitatile pe care acestia le intampina in procesul de angajare, astfel incat sa se creeze punti de dialog intre acestia”, a mai spus presedintele Adrian Stanulica.

Proiectul “Servicii Integrate pentru Ocupare” este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.