Plimbare in parc
foto parc
La sfarsitul unei saptamani pline, atat de activitati solicitante, cat si de grade ridicate in termometru, beneficiarii Centrului Social „Sf. Vasile” s-au refugiat, vineri, la umbra copacilor din Parcul Tineretului.

Prichindei sau persoane mai in varsta, ba chiar trecute de a doua tinerete, cu totii s-au bucurat de scurta  „evadare” din fierbinteala coplesitoare a orasului. Fie ca s-au plimbat alene pe aleile umbrite, fie ca s-au delectat de spatiile special amenajate pentru practicarea diferitelor sporturi, ori, pur si simplu, pentru joaca, beneficiarii de toate varstele au petrecut clipe de neuitat in cel mai nou parc al Craiovei.

Incantati de aceasta intalnire organizata in afara centrului, beneficiarii nostri au participat la diferite jocuri in aer liber. Dincolo de placerea de a se relaxa la racoare, s-a creat o atmosfera placuta, fiecare copil, tanar sau batran avand posibilitatea de a interactiona cu ceilalti, spre a găsi modalitati de comunicare pentru rezolvarea unor problemele cu care acestia se confrunta”, a declarat Tamara Piele, asistent social in cadrul Centrului Social de Urgenta „Sf. Vasile”.

Aceste activitati, desfasurate sub atenta supraveghere a personalului specializat al centrului, au drept scop dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, cât și cultivarea in randul beneficiarilor a unui mod de viata sanatos.