Inca o vacanta la biblioteca
foto Aman
La inceputul acestei luni, Centrul de Copii „Aripi de Lumina” a semnat un nou parteneriat „de vacanta” cu Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman”.
Devenita deja o traditie, colaborarea „de vacanta” a Centrului „Aripi de Lumina” cu Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” a reinceput din prima zi a lunii iulie. Parteneriatul amintit are in vedere participarea copiilor beneficiari ai asezamantului la un progarm de petrecere a timpului liber, pe parcursul a doua luni de vacanta de vara – iulie si august.
La fel ca in vara trecuta, si de data aceasta micutii vor lua parte la activitati educativ-recreative, ateliere de lucru si jocuri, menite sa stimuleze comunicarea, creativitatea si spiritul de echipa.
Dupa experienta din vara trecuta, copiii s-au inscris bucurosi si in programul din acest an”, a spus coordonatoarea Centrului de Copii „Aripi de Lumina”, Renata Banescu. „Este evident ca timpul petrecut de ei aici, intre oameni primitori, deschisi sa le indrume pasii spre lumea cartilor, a fost foarte pretuit de copiii nostri. Majoritatea provenind din familii modeste, ei au avut de ales intre a-si petrece vacanta de vara in curtea saracacioasa ori in fata blocului si aici, in salile racoroase si pline de bogatie spirituala ale Bibliotecii. Desigur, alegerea a fost usoara! S-a implinit dorinta noastra: acest parteneriat s-a transformat intr-o prietenie frumoasa intre copii si biblioteca. Dincolo de acest aspect, copiii  traiesc aici experiente pozitive si cunsoc activitatile unei institutii de cultura ce contribuie la propria lor formare si dezvoltare”, a adaugat Renata Banescu.