Campanie de Martisor
Centrul Sf. Vasilie

Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost „Sfantul Vasile” desfasoara in aceasta perioada campania „Un martisor pentru o viata mai buna”.

In cadrul campaniei, beneficiarii Centrului confectioneaza, in timpul orelor de terapie ocupationala, obiecte specifice sarbatorii Martisorului, care vor fi expuse spre vanzare in perioada 1-8 Martie. Printre obiectele pe care persoanele fara adapost le-au realizat in aceste zile se regasesc brose, bratari crosetate sau impletite, fiecare dintre persoanele implicate avand posibilitatea de a confectiona modele de martisoare cat mai diversificate si creative.

Fondurile obtinute din comercializarea martisoarelor vor fi folosite pentru achiziţionarea materialelor necesare in terapia ocupationala a beneficiarilor. „Aceste activitati au drept scop dezvoltarea, ameliorarea sau refacerea capacitatii beneficiarilor nostri de a desfasura actiuni folositoare in viata cotidiana, cat si pentru a dobandi incredere in fortele proprii si in capacitatile creative.

Toate activitatile desfasurate la Centrul "Sfantul Vasile", inclusiv cele premergatoare sarbatorii Martisorului, contribuie la reintegrarea socio-profesionala a persoanelor fara adapost”, a precizat parintele diacon Sorin Parvanescu, coordonatorul Centrului Social "Sfantul Vasile".