Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Campanie de Martisor
Centrul Sf. Vasilie

Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost „Sfantul Vasile” desfasoara in aceasta perioada campania „Un martisor pentru o viata mai buna”.

In cadrul campaniei, beneficiarii Centrului confectioneaza, in timpul orelor de terapie ocupationala, obiecte specifice sarbatorii Martisorului, care vor fi expuse spre vanzare in perioada 1-8 Martie. Printre obiectele pe care persoanele fara adapost le-au realizat in aceste zile se regasesc brose, bratari crosetate sau impletite, fiecare dintre persoanele implicate avand posibilitatea de a confectiona modele de martisoare cat mai diversificate si creative.

Fondurile obtinute din comercializarea martisoarelor vor fi folosite pentru achiziţionarea materialelor necesare in terapia ocupationala a beneficiarilor. „Aceste activitati au drept scop dezvoltarea, ameliorarea sau refacerea capacitatii beneficiarilor nostri de a desfasura actiuni folositoare in viata cotidiana, cat si pentru a dobandi incredere in fortele proprii si in capacitatile creative.

Toate activitatile desfasurate la Centrul "Sfantul Vasile", inclusiv cele premergatoare sarbatorii Martisorului, contribuie la reintegrarea socio-profesionala a persoanelor fara adapost”, a precizat parintele diacon Sorin Parvanescu, coordonatorul Centrului Social "Sfantul Vasile".

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail