Serbare de Ziua Mamei
Copiii Centrului "Aripi de Lumina" interpreteaza cantece, de Ziua Mamei.

Centrul pentru Copii „Aripi de Lumina” a gazduit vineri serbarea dedicată Zilei Mamei, care s-a desfasurat sub genericul „Stai langă mine, mama!”.

„Cu prilejul zilei de 8 Martie, copilasii au dorit sa transmita, printr-o festivitate speciala, dragostea si recunostinta fata de persoanele care zi de zi au grija zi de zi de ei. Micutii au interpretat cantece, au recitat poezii, urmate de un moment de dans, iar la finalul festivitatii au inmanat diplome mamicilor, bunicilor si profesorilor prezenţi la eveniment. Cu totii s-au implicat cu multa dragoste pentru serbare, incercand sa le arate cat de mult conteaza ca aceste doamne sunt alaturi de ei, ca ii sustin in toate etapele importante din viata lor”, a precizat Renata Banescu, psihopedagog la Centrul pentru Copii „Aripi de Lumina”.

Copilasii au fost incantati de numarul mare de invitati prezenti la eveniment si spun ca vor incerca de fiecare data ca, prin activitatile lor, sa aduca o bucurie in sufletele mamicilor si bunicilor. „Sunt foarte fericita ca bunica a reusit sa ajunga la serbare si sa-i pot multumi pentru grija pe care mi-o poarta neincetat, pentru eforturile pe care le face ca sa am o copilarie de care sa imi amintesc cu placere. Dansa ma ocroteste si imi da sfaturi folositoare pentru viata. Am recitat doua poezii si am cantat alaturi de ceilalti copii din centru, uitandu-ma cu emotie si multa iubire la bunica. Diploma pe care i-am inmanat-o cu tot respectul la sfarsitul serbarii era pentru cea mai buna bunica din lume”, a marturisit Alina, de 12 ani. Desi recunoaste ca a avut emotii in timpul serbarii, Lourdes spune ca acestea au fost constructive si ca momentul artistic pregatit este un dar pentru mama sa, care a crescut-o si i-a dat o educatie aleasa. „M-am simtit foarte emotionata in timpul serbarii dar si multumita pentru ca poeziile, cantecele si dansurile noastre au reusit sa transmita dragostea pentru persoanele apropiate noua, care ne ocrotesc in permanenta”, a adaugat Lourdes, de 12 ani.