Actiune de promovare
Asociatia Vasiliada si magazinul bauMax Craiova a organizat pentru beneficiarii Centrului "Sfanea Ecaterina" o actiune de promovare.

Asociatia Vasiliada si magazinul bauMax Craiova au organizat in aceasta saptamana o actiune de promovare a persoanelor cu dizabilitati. In acest sens, alaturi de angajatii magazinului, beneficiarii Centrului de informare si consiliere pentru persoane cu dizabilitati „Sfanta Ecaterina” au participat la activitati de curatare a florilor, de aranjare a produselor pe rafturi si la alte astfel de activitati care au ca scop reinsertia socio – profesionala a persoanelor cu dizabilitati.

“A devenit traditional parteneriatul dintre Asociatia Vasiliada si magazinul bauMax Craiova. Impreuna, in ultimii ani am dezvoltat o serie de proiecte care au avut ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilitati. Practic, atat in directiile strategice de actiune ale Asociatiei Vasiliada, cat si in principiile de lucru si de responsabilitate sociala pe care magazinul bauMax si le-a asumat, inclusiv la nivel european, se regaseste grija fata de persoanele cu dizabilitati. In sensul acesta, in Craiova am organizat numeroase actiuni in care am promovat persoana cu dizabilitati ca fiind o persoana eficienta pentru societate si nu o persoana care sa fie privita drept o persoana cu dificultati de adaptare sau cu un mod diferit de a trai decat al majoritatii. In sensul acesta, am intensificat activitatile noastre de mediere in vederea obtinerii de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati”, a precizat parintele Adrian Stanulica, presedintele Asociatiei Vasiliada. Reprezentantii Asociatiei Vasiliada subliniaza ca parteneriatul cu magazainul bauMax Craiova este foarte folositor pentru persoanele cu dizabilitati, intrucat le incurajeaza pe acestea sa se implice in activitati de serviciu, sa isi asume responsabilitati, care sa ii recomande pe piata muncii. “Ne-am bucurat de asemenea de sprijinul partenerilor nostri de la magazinul bauMax Craiova, care au primit in echipa angajatilor lor tineri cu dizabilitati, care lucreaza deja de cativa ani, indeplinindu-si cu responsabilitate sarcinile de serviciu. De asemenea, evenimentul din aceasta saptamana marcheaza continuarea colaborarii noastre in directia aceasta de sprijinire a persoanelor cu dizabilitati”, a adaugat presedintele Asociatiei Vasiliada.

Reprezentantii magazinului bauMax Craiova spun ca au avut aceasta deschidere inspre sprijinirea persoanelor cu dizabilitati pentru ca au incredere in potentialul lor, in dorinta si in capacitatea lor de se face utili comunitatii si, nu in ultimul lor, in puterea de schimbare a mentalitatii societatii intr-una lipsita de prejudecati. “Si anul aceste, bauMax Craiova sustine Asociatia Vasiliada, asa cum an de an a facut acest lucru. Astfel ca in aceasta perioada am organizat din nou o actiune de cunoastere si de dezvoltare a cunostintelor beneficiarilor Asociatiei Vasiliada. Am avut un program de cateva ore in care beneficiarilor li s-a aratat magazinul, acestia au interactionat cu clientii, iar la final au primit o diploma de participare si un mic dar specific magazinului nostru",  a completat Ionel Badea, directorul bauMax Craiova.

Beneficiarii au fost incantati de participarea la activitatea pe care au desfasurat-o alaturi de angajatii magazinului. “Mi-a placut ca le-am putut fi de ajutor clientilor, pe care i-am indrumat catre produsele cautate, am aranjat pe rafturi produse, m-am bucurat ca reprezentantii acestui magazine ne-au daruit, cel mai important, prietenia lor”, a marturisit Bogdan. La fel de multumita pentru ca a reusit sa duca la final o serie de sarcini a fost Andra, careia cu greu ii puteai face concurenta. Andra a curatat florile de frunzele uscate, a facut ordine printre glastrele cu flori, dupa care le-a aranjat frumos pe mesele special amenajate in interiorul magazinului. Prietena ei, Oana, i-a fost alaturi in aceasta activitate, astfel ca amandoua au reusit sa dea un aspect cat mai placut coltului inflorat de la bauMax Craiova. “Din fericire, am experienta unui loc de munca, iar ce am facut acum m-a ajutat sa imi dezvolt anumite abilitati necesare oricarui angajat: indemanare, simtul raspunderii si dorinta de a realiza lucrurile intr-un mod profesionist”, a conchis Oana, beneficiara a Centrului “Sfanta Ecaterina”.

Asociatia Vasiliada este o organizatie cu caracter crestin si social, aflata sub patronajul Mitopoliei Olteniei.
          Misiunea asociaitiei este oferirea de servicii sociale persoanelor, familiilor, grupurilor sociale si comunitatilor aflate in situatii de dificultate, avand la baza dragostea fata de semeni.

bauMax este o companie de familie, constienta de raspunderea pe care o are fata de societate.
           La nivel mondial, bauMax se implica de peste 20 de ani, in programe de sprijin pentru persoanele cu dizabilitati.
           Sub motto-ul ”Arata ce poti!”, persoanele cu dizabilitati lucreaza in toate maganzinele bauMax din tara, inclusiv in Criova, datorita parteneriatului cu Asociatia Vasiliada.