Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Program de colinde
Copiii Centrului "Aripi de Lumina" au primit daruri de la Mos Craciun in aula Facultatii de Electromecanica.

      Copiii Centrului social „Aripi de Lumina” au fost implicati in aceasta saptamana de specialistii Asociatiei Vasiliada intr-o serie de activitati specifice sarbatorilor de iarna.

     Ca in fiecare an, beneficiarii Centrului i-au vizitat pe prietenii lor de la institutiile partenere, pentru a-i colinda si pentru a le darui felicitari confectionate chiar de ei, special pentru sarbatoarea Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos. De aceasta data, la evenimente au fost insotiti de colegii de la Centrul social multifunctional „Best - Life” pentru copiii dezavantajati social, al Arhiepiscopiei Craiovei. Printre institutiile carora copilasii le-au trecut pragul s-a numarat Colegiul National Economic „Gheorghe Chitu” unde, alaturi de elevii de liceu, au confectionat felicitari deosebite cu mesaje de iarna, iar la final acestea au fost prezentate in cadrul unei expozitii. De asemenea, copiii au sustinut un scurt concert de colinde si cantece de iarna, eforturile lor fiind rasplatite cu covrigi, cozonac, potrivit traditiei, si cu dulciuri, fructe etc.

     Un alt moment drag copiilor l-a reprezentat vizita la Gradinita „Floare albastra” unde, alaturi de prescolari, beneficiarii Asociatiei Vasiliada si ai Centrului „Best - Life” au continuat activitatea de confectionare a felicitarilor de iarna. La final, doamnele educatoare si prescolarii au primit decoratiuni de iarna, confectionate de copiii centrelor de zi, care au fost invitati la o masa calda, oferita cu generozitate de doamna director Doina Olari. De asemenea, copilasii au primit daruri, constand in dulciuri si fructe. De o surpriza asemanatoare micutii au avut parte si la Gradinita „Floarea Soarelui” din Craiova, unde au cantat colinde, au recitat poezii si au lucrat coronite de Craciun. Si aici, copilasii au primit cadouri, oferind, la randul lor, daruri simbolice, felicitari si obiecte din lut, pe care le-au realizat cu multa dragoste. Activitatile au culminat vineri, cu un eveniment special, in cadrul caruia copiii s-au intalnit cu Mos Craciun in Aula Facultatii de Electromecanica, unde a avut loc sarbatoarea bradului de Craciun, organizata de Cummins Generator Technologies Craiova. Mos Craciun a fost intampinat cu poezii si un colind de catre micuti, care s-au bucurat de darurile oferite. „In cadrul activitatilor desfasurate in parteneriat cu aceste institutii, zambetele calde de copii, candoarea, bunatatea s-au impletit cu clinchet de clopotei, brad impodobit, colinde, traditii. Multumim tuturor celor care s-au implicat si au adus speranta si lumina in prag de sarbatori in sufletele copiilor si le uram sarbatori cu multa sanatate! Spiritul Craciunului sa va gaseasca in pace, sa va aduca bucurii si impliniri!”, a declarat Renata Banescu, psihopedagog la Centrul social de zi pentru copii „Aripi de Lumina”.

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail