Serbare de Ziua Mamei
Copiii Centrului social "Aripi de Lumina" au pregatit o serbare, de Ziua Mamei.

Copiii aflati in grija Asociatiei Vasiliada au participat la o serbare dedicata Zilei Mamei, in cadrul careia le-au pregatit mamicilor prezente la eveniment cate un scurt concert de cantece specifice momentului si poezii reprezentative.

Beneficiarii Centrului social "Aripi de Lumina" i-au avut alaturi pe prietenii lor din cadrul Centrului social multifunctional "Best Life" pentru copiii dezavantajati social, care le-au facut celor prezenti surpriza unui program artistic special. Serbarea a fost precedata de un atelier de creatie, in cadrul caruia cei mici au creat felicitari pe care au insemnat mesaje dedicate mamicilor si bunicilor. In cadrul serbarii, micuta Ana Stanulica a interpretat la orga cateva partituri, in dar pentru mamicile prezente la eveniment. “Atelierul de creatie a fost format din activitatea mama – copil, mama – un reprezentant al familiei, oferindu-le astfel posibilitatea de a lucra impreuna, activitate intitulata “Dragoste impletita prin cuvant si culoare”. Copilasii au creat felicitari, mici tablouri pe care mai apoi le-au prezentat. Programul a continuat cu un moment artistic constand in poezii si cantece. O fetita a cantat la fluier iar prietena noastra Ana ne-a incantat cu trei cantece. La final, copilasii le-au daruit mamicilor cosulete pe care le-au confectionat si in care au pus toata dragostea lor si toate gandurile lor cele bune”, a precizat Renata Banescu, psihopedagog in cadrul Centrului “Aripi de Lumina”.

Copilasii au fost incantati sa le ofere parintilor si bunicilor aceste daruri, pe care le-au pregatit cu entuzism si dragoste. “Eu am cantat impreuna cu prietenii mei si sunt fericita ca pot participa la aceste momente deosebite. Inainte, am lucrat o felicitare, pe care am scris un mesaj pentru bunica mea. O iubesc din tot sufletul si din acest motiv ii daruiesc si ii inchin cu bucurie toate rezultatele muncii mele”, a marturisit Alina. Gabriel spune ca toata activitatea reprezinta o incununare a efortului depus de toata echipa, “pentru ca am pregatit acest program in echipa. Mie imi place sa compun, sa desenez, pentru care e nevoie de imaginatie. Ma atrag toate aceste actiuni in care Centrul "Aripi de Lumina" ne implica, pentru a ne putea dezvolta abilitatile artistice. Astazi, am reusit sa le aratam familiilor noastre cat de frumos am putut organiza o serbare speciala, pentru oamenii speciali din viata noastra”, a adaugat Gabriel.