ColinDAR cu Paula Seling
ColinDAR Asociatia Vasiliada organizeaza cea de-a VIII-a editie a Concertului Caritabil de Colinde ”ColinDAR cu Paula Seling”. Evenimentul va avea loc in data de 5 decembrie a.c., la Teatrul National din Craiova, incepand cu ora 19.00. Concertul va fi deschis cu un recital de colinde sustinut de Grupul Psaltic „Sf. M. Mc. Dimitrie”, al Catedralei Mitropolitane din Craiova si de Corul Liceului de Arte ”Marin Sorescu”. Ca in fiecare an, o parte din colindele interpretate de Paula Seling vor fi transpuse in limbaj mimico-gestual de Corul „Anghelos”, format din elevi cu deficiente de auz si vorbire, elevi ai Scolii Speciale „Sf. Vasile”, din Craiova. „ColinDAR, cu Paula Seling” se doreste a fi, in egala masura, un eveniment de atragere de fonduri si, totodata, o modalitate de a cultiva si promova sentimentul de responsabilitate sociala in randul craiovenilor. Concertul este organizat in parteneriat cu IOCC Romania si promovat de TVR Craiova, Radio Kiss FM, Radio Romania Oltenia Craiova.Sponsori: Floraria IRIS, Librarie.net, Cofetaria Vivien. Biletele se gasesc la sediul Asociatiei Vasiliada, str. Fratii Buzesti, nr. 20, Craiova (vis-a-vis de Hotelul Green House), tel. 0251.521.040 sau la casa de bilete a FILARMONICII OLTENIA. Persoană de contact: Anca Maria Casangiu – Coordonator Fundraising si PR Tel: 0251.521 040 Mobil: 0749.402.147 E-mail: Anca.Casangiu@AsociatiaVasiliada.ro