Daruri din Inima
Daruri din inima

Copiii de la Centrul “Sf. Stelian” din localitatea Lipovu au primit zilele trecute, in ajunul sarbatorii de  Sfantul Nicolae, cadouri din partea Madalinei Amon si a trupei Generatia Folk.  Micutii au primit dulciuri dar cadoul cel mai de pret a fost prezenta in mijlocul lor a tinerilor talentati, membrii ai generatiei Folk. Acestia au cantat colinde iar atmosfera creata a fost una calda si imcarcata de emotie.

In data de 26 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova, Asociatia Culturala Amon, Madalina Amon, trupa Generatia Folk si Andrei Paunescu au sustinut un concert caritabil iar fondurile obtinute au fost redirectionate catre asezamantul social din Lipovu, unde aproape 100 de copiii beneficiaza de servicii sociale si educationale.

Centrul “Sf. Stelian” a fost infiintat in anul 2003  iar in cadrul sau se desfasoara activitati de terapie ocupationala, consiliere psihologica si sociala, educatie asistata, activitati de terapie remediala.

“Ne bucuram sa avem alaturi oameni valorosi care se implica in sustinerea proiectelor noastre sociale. Si mai important este faptul ca in acest eveniment au fost implicati si tineri, iar ei au inteles valoarea unui dar din inima. Pentru efortul lor si pentru grija acordata le multumim si speram ca in viitor sa  dezvoltam aceasta frumoasa colaborare” a declarat Pr. Adrian Stanulica – Presedinte Asociatia Vasiliada.