Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Un nou proiect
foto

In cadrul conferintei de presa organizata in data de 31 mai a.c., Asociatia Vasiliada a prezentat cel mai nou proiect social care urmeaza a fi implementat in urmatoarele 24 de luni. 

Proiectul “Retea Regionala pentru Coeziune Sociala” va fi implementat in Romania de Asociatia Vasiliada, in calitate de partener, iar in Bulgaria de Asociatia Free Youth Centre, in calitate de lider de parteneriat.

Proiectul isi propune intarirea capacitatii furnizorilor de servicii sociale din zona transfrontaliera, prin programe de training si schimburi de experienta, in vederea imbunatatirii si dezvoltarii serviciilor sociale oferite.

Implementarea proiectului se va desfasura in 13 unitati administrative, dupa cum urmeaza: regiunile Vratsa, Pleven, Veliko-Tarnovo, Ruse, Silistra, Dobrich din Bulgaria și județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța din România.

Proiectul “Retea Regionala pentru Coeziune Sociala” este finantat din Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria, Axa prioritara 5 - “An efficient region”, Obiectivul Specific 5.1 - “To increase cooperation capacity and the efficiency of public institutions in a CBC context” .

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail