Asociatia Vasiliada
Asociatia Vasiliada
Despre noi Stiri Programe Asezaminte sociale Sprijiniti-ne Contact
English version
Categorii Stiri
Diverse
In bratele mamei
Imbunatatirea situatiei romilor
Egalitatea intre oameni este… imuna la virusul HIV
„Speranta.... pentru o noua viata”
Eficient, nu deficient!
„Inimi puternice”
Ingrijiri socio-medicale pentru varstnici si persoane cu dizabilitati
Sprijin pentru sanatate
Ajutor de urgenta
Sprijin pentru varstnici
Deţinuţi calificaţi
detinuti calificati

 În cadrul Proiectului TRANS-FORMARE Socio-profesională pentru deţinuţi” implementat de  Asociaţia Vasiliada în parteneriat cu Penitenciarul Pelendava Craiova si Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Dolj, s-a încheiat cursul de calificare  în meseria de tâmplar universal.

 

Cursul de tâmplar universal a început în luna septembrie 2008, s-a desfăşurat pe o perioadă de şase luni şi s-a încheiat cu examenul final.

 

In urma suţinerii examenului final, treisprezece persoane private de libertate au obţinut calificarea în domeniul tâmplăriei universale.

 

De asemenea, Asociaţia Vasiliada acordă sprijin pentru 100 de detinuti ai Penitenciarului Pelendava, cu privire la identificarea, obţinerea si păstrarea unui loc de muncă, vizând totodată cresterea şanselor de ocupare pe piata forţei de muncă a persoanelor eliberate din sistemul de detenţie.

 

            Prin implementarea proiectuluiTRANS- FORMARE Socio-profesională pentru deţinuţi”, Asociaţia Vasiliada urmăreste promovarea incluziunii sociale a persoanele eliberate din sistemul de detentie, prin măsuri care sa sustină şii să vină în sprijinul politicilor de ocupare a forţei de muncă, existente la nivel local si regional.

 

 Proiectul este finanaţat de Uniunea Europeană prin Programul PHARE 2006 Coeziune Economică si Socială -Dezvoltarea Resurselor Umane - Măsuri de Incluziune Socială.

Acasa Despre noi Stiri Programe Asezaminte Sprijiniti-ne! Contact Webmail